top of page

vr 24 nov

|

Harlingen

Informatiebijeenkomst

Informatiebijeenkomst
Informatiebijeenkomst

Tijd en locatie

24 nov 20:00 – 22:00

Harlingen, Noorderhaven 71, 8861 AL Harlingen, Nederland

Over het evenement

Op vrijdag 24 november om 20.00 uur vindt de informatiebijeenkomst 'Luisterend aan de badrand' plaats in Hotel Anna Casparii. Deze bijeenkomst heeft als onderwerp: de toekomst van onze vereniging. Aanmelding is niet nodig.

De informatiebijeenkomst wordt door het verenigingsbestuur georganiseerd op verzoek van een aantal leden, naar aanleiding van de reorganisatie die in september 2023 aangekondigd is. De aankondiging van de reorganisatie en de bijbehorende maatregelen heeft tot een aantal vragen geleid over de toekomst van onze vereniging.

Centraal staat de visie van onze vereniging voor de komende zeven jaren (tot 2030). In het verleden hebben voorzitters en bestuurders visiedocumenten gepresenteerd, die behulpzaam zijn geweest om de koers van de vereniging te bepalen. Het verenigingsbestuur is nu echter van mening dat de koersbepaling niet in de eerste plaats aan de bestuurders toekomt, maar aan de leden en andere betrokkenen van de vereniging.

De informatiebijeenkomst is nadrukkelijk niet een ledenvergadering. Daarom zal er op deze avond niet gestemd worden over visies en voorstellen, maar wordt er in openheid naar elkaar geluisterd om gezamenlijk tot een breed gedragen visie voor de zwemsport in Harlingen te komen. Deze informatiebijeenkomst vormt het startschot van een proces, waarin de leden en andere betrokkenen samen de schouders onder de toekomst van de vereniging zetten. De onderwerpen die tijdens de informatiebijeenkomst worden besproken, worden niet van tevoren bepaald.

Deze bijeenkomst is toegankelijk voor leden, ouders/verzorgers, begeleiders, vrijwilligers en andere betrokkenen van de vereniging en de sport. Iedereen is welkom om mee te denken over de toekomst!

Deel dit evenement

bottom of page