top of page

Vrijwillger worden?

Welkom bij onze zwemvereniging, waar we samen bouwen aan een gemeenschap van zwemliefhebbers en -atleten! Achter het succes van onze vereniging staan niet alleen onze gepassioneerde zwemmers, maar ook de toegewijde vrijwilligers die hun tijd en talenten inzetten om ons programma tot een succes te maken.

Of je nu een doorgewinterde zwemliefhebber bent, een ouder van een enthousiaste zwemmer of gewoon iemand die graag betrokken wil zijn bij de lokale gemeenschap, er is altijd een plek voor jou bij ons team van vrijwilligers. Of je nu kiest voor een bestuursfunctie, een begeleider aan het zwembad wilt zijn, interesse hebt in het worden van een official, of deel wilt uitmaken van een commissie of werkgroep, er is altijd een rol die bij jouw talenten en interesses past.

Als vrijwilliger bij onze zwemvereniging krijg je niet alleen de kans om bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van onze zwemmers, maar ook om nieuwe vaardigheden te leren, nieuwe vriendschappen te sluiten en deel uit te maken van een hechte gemeenschap. Jouw inzet is van onschatbare waarde en maakt echt een verschil.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe jij een positieve impact kunt hebben als vrijwilliger bij onze zwemvereniging. Samen kunnen we de toekomst van het zwemmen vormgeven en een bruisende gemeenschap opbouwen waarin iedereen floreert.

bottom of page