top of page

Vruchtbare bijeenkomst

Op vrijdag 24 november was de informatiebijeenkomst van zwemvereniging De Vikings in Hotel Anna Casparii. Met een opkomst van ongeveer dertig personen was het een succesvolle avond, die door de informele sfeer en de inbreng van de aanwezigen zeer vruchtbaar was.


Nadat iedereen een plek had gevonden, verwelkomde voorzitter Klaas Gerard Jumelet de aanwezigen. Hij gaf in zijn welkomstwoord aan dat het hem niet gelukt is de leden en betrokkenen van de vereniging nabij te zijn. Na de inleiding door de voorzitter werd de verenigingsstaf voorgesteld en werd de huidige staat van de vereniging onder de aandacht gebracht, onder leiding van dagvoorzitter en gespreksleider Sandy Loup. Hierbij werden veel vragen uit de zaal gesteld en kregen de aanwezigen de mogelijkheid om zelf punten in te brengen.


Na een korte pauze werd de aangekondigde conferentie ingeleid, waarbij de nadruk werd gelegd op het belang om goed naar elkaar te luisteren. Daarbij is de toezegging gedaan dat het voorbereidend document voor de conferentie in de aankomende week zal worden verspreid.


De avond werd afgesloten met een gezellige borrel. Op korte termijn zal een volledig verslag van de bijeenkomst gepubliceerd worden. De presentatie is hieronder te downloaden.


Informatiebijeenkomst De Vikings
.pptx
Download PPTX • 15.47MB

25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page