top of page

Conferentie van start op 19 januari

Op vrijdag 19 januari 2024 zal de eerste algemene conferentie van zwemvereniging De Vikings officieel van start gaan met een openingssessie en een nieuwjaarsreceptie.


Op 11 december is het beloofde voorbereidende document 'In de vreugde van de sport' gepubliceerd, waarin de filosofie en de uitgangspunten van en de instructies voor de conferentie zijn vastgelegd. Het document, dat vierentwintig pagina's telt, heeft ook een samenvatting van één pagina.


Daarnaast zijn de notulen van de informatiebijeenkomst op 24 november gepubliceerd, evenals de presentatie die tijdens die bijeenkomst gebruikt is.


Met deze conferentie doet zwemvereniging De Vikings iets dat nog nooit door een sportvereniging op dit niveau gedaan is, namelijk het woord geven aan álle betrokkenen en geïnteresseerden van de vereniging en de zwemsport over de identiteit, de waarden en de visie van onze vereniging als 'sportieve familie'.


Daarom is iedereen - ook personen die niet direct te maken hebben met de vereniging - van harte welkom op de openingssessie van de conferentie. Na afloop van de sessie houdt zwemvereniging De Vikings haar nieuwjaarsreceptie. Registratie voor de openingssessie is mogelijk via de website.


Datum: vrijdag 19 januari 2024

Aanvang: 17.30 uur

Locatie: Optisport | 'T Derde Haad, Kimswerderweg 43, HarlingenVoorbereidend document voor de eerste algemene conferentie
.pdf
Download PDF • 388KB
Samenvatting - voorbereidend document
.pdf
Download PDF • 136KB
Notulen informatiebijeenkomst 24-11-23
.pdf
Download PDF • 79KB
Informatiebijeenkomst De Vikings - presentatie
.pptx
Download PPTX • 15.47MB

62 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Voorzitter start met reorganisatie

Voorzitter Klaas Gerard Jumelet heeft met een brief aan alle leden, ouders/verzorgers en vrijwilligers de reorganisatie van de vereniging...

Comments


bottom of page