top of page

Geslaagde startbijeenkomst Sportakkoord

Op 20 november vond in M.F.C. Het Vierkant de startbijeenkomst van het Sportakkoord Harlingen plaats. Deze bijeenkomst was de eerste in een reeks, die waarschijnlijk één of twee keer per jaar georganiseerd zullen worden. Namens onze vereniging waren de econoom, Doeke de Vries, en bestuurder a.i. Jedidja Hiemstra aanwezig.


De avond bood waardevolle inzichten over de zorgen die bij sportverenigingen in de gemeente Harlingen heersen en was een bron van belangrijke informatie voor onze vereniging. Na een lopend buffet, waar onze bestuurders niet op tijd bij aanwezig konden zijn, begon het avondprogramma om 19.00 uur onder leiding van de nieuwe clubondersteuner van TeamFRL, Jorick de Haan.


De clubondersteuner gaf een presentatie over zijn rol en gaf een duidelijk beeld van wat TeamFRL voor Harlingen betekent. De gemeente Harlingen had ICS Adviseurs gevraagd om de toekomst van binnensportaccommodaties in Harlingen te onderzoeken, waarover een advies werd gepresenteerd. Zwembad 'T Derde Haad is niet meegenomen in dit onderzoek.


De econoom en de bestuurder kijken positief terug op deze avond en kijken ernaar uit om actief deel te nemen aan toekomstige bijeenkomsten. De vereniging omarmt de mogelijkheid om regelmatig in gesprek te gaan met de andere sportverenigingen in onze gemeente.

17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page